1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480342 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601294

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Måste ändå säga att det är så förbannat skönt med Anders Forsberg som coach efter en sådan här match! I intervjun i Allehanda fokuserar han på det positiva och ger sig själv och laget konstruktiv kritik! Så länge han kan sprida detta lugn så kommer vi slippa fler dippar över långa perioder.

Vi får inte glömma att Modo fortfarande är i en lärlingsperiod där vi hela tiden närmar oss det spel vi vill spela. Misstagen som sker i kväll beror enligt mig att spelarna kommer ut överladdade och jobbar kopiöst i första halvan av matchen, dock gör orutinenen att vi inte jobbar rätt trots att vi ger järnet och detta skapar misstag av oss, och ytor för SAIK. Detta kommer vara fixat innan slutspelet drar igång!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

ULTIMAVICI: Är det bara jag eller har någon fler en ganska härlig känsla nu när nordgren är tillbaka?!

Vi ligger 3:a i tabellen efter halva serielunken (beroende på kvällens resultat) vi har skröder och kanske shl´s bästa junior på ingång och på onsdag ansluter Niklas nordgren och sluter cirkeln.

Ser man det i ett lite längre perspektiv så kan man ju glatt snegla lite på kommande säsong då jag räknar med att de flesta juniorer förutom kanske hägg och sockan lämnar för provspel i nhl, vi kommer förmodligen ha ett väldigt ungt och riktigt talangfullt lag där många juniorer redan spelat på högsta svenska nivå och kommer bidra i större utsträckning.

 carlsson,runesson,timashow,kempe,nylander,possler,öhman,hedberg,bangeda,olofsson,ottosson är riktigt färgstarka namn lägg därtill utropstecken för en helt egen produkt och en ruggigt häftig målskytt 17 årige Kristian jacobsson som fullständigt öser in mål i j18 fast han är ett år yngre och ligger på smått osanolika +/- 73 , han har även representerat J20 vid några tillfällen och snittar 1.25 p/match i den serien 

Ah klart man är lite glad även fast vi torska mot bert å co igår =)

Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Jag tycker klacken var bäst idag, inte minst med den fyndiga sången:

ROBERTSSON, ROBERTSSON, ROBERTSSON, ROBERTSSON.
HAN ÄR EN MYTOMAN
GRINAR HELA DAN

Hela arenan var säkert skapligt less.
Kommentera