1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601319

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

ULTIMAVICI: Är det bara jag eller har någon fler en ganska härlig känsla nu när nordgren är tillbaka?!

Vi ligger 3:a i tabellen efter halva serielunken (beroende på kvällens resultat) vi har skröder och kanske shl´s bästa junior på ingång och på onsdag ansluter Niklas nordgren och sluter cirkeln.

Ser man det i ett lite längre perspektiv så kan man ju glatt snegla lite på kommande säsong då jag räknar med att de flesta juniorer förutom kanske hägg och sockan lämnar för provspel i nhl, vi kommer förmodligen ha ett väldigt ungt och riktigt talangfullt lag där många juniorer redan spelat på högsta svenska nivå och kommer bidra i större utsträckning.

 carlsson,runesson,timashow,kempe,nylander,possler,öhman,hedberg,bangeda,olofsson,ottosson är riktigt färgstarka namn lägg därtill utropstecken för en helt egen produkt och en ruggigt häftig målskytt 17 årige Kristian jacobsson som fullständigt öser in mål i j18 fast han är ett år yngre och ligger på smått osanolika +/- 73 , han har även representerat J20 vid några tillfällen och snittar 1.25 p/match i den serien 

Ah klart man är lite glad även fast vi torska mot bert å co igår =)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Berka: J18 elit är väl en ganska osannolik serie? Härom helgen var det match mot Kiruna med resultatet 16-2 efter skottstatistiken 73-8. Efter jul blir motståndet lite bättre i J18 allsvenskan. + 73 är dessutom över 3 säsonger. Kristian har alla chanser i världen att bli riktigt bra men statestik är vad man gör det till!
Sen är killen inte för ung, födda 96 eller yngre är vad som gäller för J18 den här säsongen.
I övrigt håller jag med om att det känns rätt ok att vara modoit just nu. :)
Kommentera