1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1603528

Sv: AIK - MODO
J F K: alltså jag bryter av min telefon snart, skrev ett svar och precis när jag skulle posta så stänger den ner alla program...
Hjärnblödning nästa!?

Vad ska Modo göra under jvm?
3 spelare bort i flera veckor + förmodade skador... William Nylander lär bli kvar i Modo och det är kanske ingen fördel i dagsläget.

Frågan är varför man inte satsar mer på timashow och Adrian Kempe, dom har ju faktiskt varit bättre än William som jag tycker är riktigt dålig, eller iaf han spelar ett spel som i te passar i shl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - MODO

Berka: Har ingen uppfattning om Timashov, men nog såg han precis som Nylander lite för vek ut för seniorlaget. Däremot förstår jag verkligen inte varför man bänkar Adrian Kempe som verkligen är en injektion framåt. Senast fick han väl ett ass på kvitteringsmålet och han personifierar det där med bra fart på rören och åka mycket skridskor.

Hedberg blir en förlust på allvar, men Possler har vi - tyvärr - fått klara oss utan rätt länge nu. Hägg kan jag tycka gör varken till eller från då han blandar bra saker med  nonchalanta diton. Att gå ned på sex backar ska inte vara någon som helst fara, förutsatt givetvis att vi slipper skador på backsidan.

Kommentera

Sv: AIK - MODO

Berka:Men människa, sätt dig vid en gammal hederlig tty-terminal! Släng bort Osmart-fånen. 

 Tja, Possler är ju borta redan nu - kan han spela ikväll tro? Kan det va J20-ledningen som gärna vill ha Adrian? Håller med att han verkat ngt bättre än WN.

Har vi tagit 1 poäng sen Nordan kom med i laget? MÅNGA som borde kunna växla upp.

Redigerad kommentar

Kommentera