1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480392 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1603989

Sv: Modo - Leksand

Blake:

Grejen med TJ är att han har varit riktigt bra i perioder. Han var helt okej i de 2-3 första matcherna, innan han blev helt under isen. När han kom tillbaka efter skadan såg han helt plötsligt mycket piggare ut och började bjuda på en del läckerheter. Men nu ser det riktigt dåligt ut igen.

Jag kan tänka mig att ett av problemen är att Forsberg tycks ha svårt att hitta bra kedjeformationer. Hensick åker ofta runt och söker den där öppnande passningen. Detta kräver att kedjekamraterna begriper när de ska sticka. Om detta tar för långt tid, slutar det ofta med en dålig passning och att läget försvinner.

Detta är inget försvar, men jag tror att det hade sett annorlunda ut ifall Hensick hade fått spela med Sundström och Skröder i toppform.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand

Bad_Brett: Jag undrar lite hur hans roll sett ut i tidigare lag, i AHL var han assisterande kapten en säsong och några säsonger har han snittat lite mera än 1 poäng/match. Han kanske är en spelare som växer med ansvar, men samtidigt är det något man förtjänar och det kanske därför det har gått sämre den här säsongen då han är van att vara playmaker i AHL. 

Att Forsberg stökar om i laget hela tiden verkar inte vara till TJ's fördel, inte heller avsaknaden av riktiga snipers i laget - vem ska han passa liksom? 

Kommentera