1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480374 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1603988

Sv: Modo - Leksand

J F K: Jo precis, den stora massan hyllar tydligen alla som åker mycket skridskor eller tacklas, oavsett om det ger något eller inte. TJ åker inte mycket skridskor, inte heller Skröder och det sticker tydligen i folks ögon. Spina är ju ett lysande exempel som går under radarn på många supportrar eftersom han åker sig till många lägen men som sedan saknar många andra kvalitéer. -11 talar sitt tydliga språk.

Om vi ska inrikta oss på det positiva om TJ så är han ju faktiskt tvåa i målgivande passningar med 10st (MODO), samt att han har två matchavgörande mål. 

http://www.shl.se/statistics/players/summary/A/2013/Elitserien/All/All/MODO/All/All/All/dec?lang=sv&count=0

Våra målskyttar har inte heller levt upp till förväntningarna (Skröder, Tambellini som exempel)  och då uteblir många poäng även för Hensick som i sin spelstil är en framspelare. 

(En anmärkningsvärd sak som nog bidrar starkt till hatet från Nolaskogsare är att TJ har tacklats 5ggr på hela säsongen, enligt SHL.se.) 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand

Blake:

Grejen med TJ är att han har varit riktigt bra i perioder. Han var helt okej i de 2-3 första matcherna, innan han blev helt under isen. När han kom tillbaka efter skadan såg han helt plötsligt mycket piggare ut och började bjuda på en del läckerheter. Men nu ser det riktigt dåligt ut igen.

Jag kan tänka mig att ett av problemen är att Forsberg tycks ha svårt att hitta bra kedjeformationer. Hensick åker ofta runt och söker den där öppnande passningen. Detta kräver att kedjekamraterna begriper när de ska sticka. Om detta tar för långt tid, slutar det ofta med en dålig passning och att läget försvinner.

Detta är inget försvar, men jag tror att det hade sett annorlunda ut ifall Hensick hade fått spela med Sundström och Skröder i toppform.

Kommentera