1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480360 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1603953

Sv: Modo - Leksand
Blake: Hedberg missade väl två frilägen varav det andra borde han ha passat pucken istället. Alla förlåter Hedberg, för han jobbar hårt och åker som en dåre. Samtidigt är det knappast tillfälligheter bara att Hensick gjort fler poäng...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand

J F K: Jo precis, den stora massan hyllar tydligen alla som åker mycket skridskor eller tacklas, oavsett om det ger något eller inte. TJ åker inte mycket skridskor, inte heller Skröder och det sticker tydligen i folks ögon. Spina är ju ett lysande exempel som går under radarn på många supportrar eftersom han åker sig till många lägen men som sedan saknar många andra kvalitéer. -11 talar sitt tydliga språk.

Om vi ska inrikta oss på det positiva om TJ så är han ju faktiskt tvåa i målgivande passningar med 10st (MODO), samt att han har två matchavgörande mål. 

http://www.shl.se/statistics/players/summary/A/2013/Elitserien/All/All/MODO/All/All/All/dec?lang=sv&count=0

Våra målskyttar har inte heller levt upp till förväntningarna (Skröder, Tambellini som exempel)  och då uteblir många poäng även för Hensick som i sin spelstil är en framspelare. 

(En anmärkningsvärd sak som nog bidrar starkt till hatet från Nolaskogsare är att TJ har tacklats 5ggr på hela säsongen, enligt SHL.se.) 

Kommentera