1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480360 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1604260

Sv: Modo - Leksand
ULTIMAVICI: Det ska bli mycket intressant att se hur Modo förvaltar dessa pengar, någon garanti för ökade sportsliga framgångar tror jag inte att det är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand
Carl Lejonkräk: Den stora oron är väl att MoDo inte fortsätter skärpa sin ekonomi utan får storhetsvansinne igen och bränner upp mer pengar så man ändå går minus. Nog finns det där att bränna 90mille på 19år alltid...
Kommentera

Sv: Modo - Leksand
Arnio: du slår in öppna dörrar med full kraft, det är väl ingen som tror eller trott att det är en garanti för framgång. Däremot är det en förutsättning.
Dock gillar jag inte längden, 10 år är alltför länge. Det hinner hända en himla massa på den tiden. Tänk om vi hade signat ett 10års kontrakt för 10år sedan, det hade inte varit några sötebrödsdagar de sista åren.
Kommentera

Sv: Modo - Leksand
Carl Lejonkräk: Klart det inte är någon garanti, skänk 100 miljoner till valfri klubb och du kan ändå inte garantera succé. Nej pengarna ger Modo arbetsro och en möjlighet att planera för framtiden. De ekonomiska problemen har varit en bromskloss som nu frigjorts. Är nöjd med att Modo trots de ekonomiska påfrestningarna fått igång juniorleden och lyckats hålla en godkänd sportslig nivå!
Kommentera