1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608066

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: det kan inte anses vara fakta att Hensick till viss del köpte ut sig själv. Detaljerna kring det brutna kontraktet är någonting som inte offentliggjorts.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014

Carl Lejonkräk: Det är väl ganska tydligt att det var Hensick som gick till Marcus och ville lösa kontraktet. Det var inte Modo som sparkade Hensick. Hade Modo "haft råd" hade man väl sparkat honom långt tidigare. Givetvis är en stor del beroende på hans bristfälliga fysiska status.

Och jag tycker att det finns många som är riktigt duktiga på hockey här inne. Jag tycker inte Berka tillhör dem. Det lite märkliga med hans utläggning är att jag får betydligt fler "likes" på mina helt uppåtväggarna-analyser än hans knivskapa diton, vilket gör uttalandet om att jag är den som har annorlunda åsikter är minst sagt konstigt underbyggd.

Sedan är det givetvis så att man kan ha olika åsikter, även om man är oerhört duktig i hockey. Det är väl bara att lyssna på Wikegård och Boork som både varit i yttersta eliten vad gäller svenska coacher då de coachat i elitserien. Sedan skulle nog många ranka en eller båda av dem som okunniga i alla fall.

Trots att vissa här verkar ha väldigt höga tankar om sig själva, så är ingen av dem mig veterligen på tapeten om AIK vill ta en in ny coach, medan både Boork och Wikegård skulle kunna vara det om de inte avsagt sig att träna ett SHL-lag.

(Just i deras fall vet jag att de gillar att provocera och säkerligen har betalt av sina arbetsgivare just för att skapa debatt, lite som att man är lite provokativ på ett forum).

Kommentera