1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1608282

Sv: Frölunda - MODO 13-14
Efter att man sett matchen 2ggr samt har läst media så tycker jag det är en relativt snedvriden bild man målar upp av gårdagens match. Frölunda var det bättre laget i 2 perioder JA och man vinner skottstatistiken ganska överlägset, men det jag kan tycka vara relevant är vad för slags målchanser man skapar och i sanningens mening så är det inte speciellt heta lägen alls.
Frölunda må ha ägt mycket puck första 40,men att olimb snurrar i sarghörnet eller att klingberg får ta skott på en oskymd ullmark är enligt mig inte riktigt farligt, men som det framstår i media så DOMINERADE Frölunda, ja vi tycker nog olika där.
Tycker Modo spelar smartare än Frölunda, man spelar tight och sen tar man chansen i sina kontringar och Modo skapade ju en handfull riktigt bra lägen i 3:e så i förhållande till målchanser så är det nästan fördel Modo trots att man endast skapar riktiga farligheter i 3:e perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO 13-14
Berka: Fast visst var Modo ganska så utspelade ändå? Det är ju inte bara heta chanser man kan räkna utan även alla lägen som nästan blev heta...Ullmark var skillnaden helt klart men med det spel ni visat upp i de två senaste så måste det anses som ett rån att ni tagit med er 5 poäng hem. Välförtjänt rån förvisso men ni måste ju upp i banan och få lite mer fason på er höga press om det ska hålla i längden. Återstår att se hur ni klarar hemmaspelet framöver när ni ska in och spela mer offensivt...
Kommentera