1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481709 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1608285

Sv: Frölunda - MODO 13-14
Berka: Fast visst var Modo ganska så utspelade ändå? Det är ju inte bara heta chanser man kan räkna utan även alla lägen som nästan blev heta...Ullmark var skillnaden helt klart men med det spel ni visat upp i de två senaste så måste det anses som ett rån att ni tagit med er 5 poäng hem. Välförtjänt rån förvisso men ni måste ju upp i banan och få lite mer fason på er höga press om det ska hålla i längden. Återstår att se hur ni klarar hemmaspelet framöver när ni ska in och spela mer offensivt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO 13-14

Skön kvittering och seger igår! Promenaden från Scandinavium över heden genom Avenyn och hem var väldigt bekväm igår, igen. 3 i rad nu!

Men Mattias Ritola.. Vilken stackare. Han hade inte ens ett rätt igår, eller jo kanske när han åkte och satt av lagstraffet. Då tog han ju ingen annans plats åtminstone.

Kommentera

Sv: Frölunda - MODO 13-14
Carl Lejonkräk: De jag menar är att man dominerar ju inte en match med att bara äga puck, man måste ju någonstans sätta allt i paritet till vad för målchanser man skapar och där var det inga jättelägen man fick till. Tex så stod det ingenting om att saik dominerande förra omgången fast man då skapade många riktigt vassa målchanser under matchen.
Modo låg på rätt sida och styrde ut Frölunda i 2:a och 3:e så jag skulle vilja påstå att det bara var i 1:a som Modo var illa ute. Sen i 3:e så har ju Modo ett 3-4 talet riktigt bra lägen, cumiskeys friläge, kempes öppna målchans osv så jag kan hålla med om att Frölunda var det bättre laget sett över 60 minuter men att kalla det för ett jätterån tycker jag är missvisande, hade däremot Frölunda skapat fler heta målchanser så hade jag kunnat hålla med om rånbiten.

En notis är att Joel fick "enligt scandinaviums representant för AB" prisades som matchens bästa spelare, jag undrar ju direkt vilken match han såg för nog nog kan jag räkna upp iaf 5 spelare i Frölunda som var bättre.
Kommentera