1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481737 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1608286

Sv: Frölunda - MODO 13-14
Carl Lejonkräk: De jag menar är att man dominerar ju inte en match med att bara äga puck, man måste ju någonstans sätta allt i paritet till vad för målchanser man skapar och där var det inga jättelägen man fick till. Tex så stod det ingenting om att saik dominerande förra omgången fast man då skapade många riktigt vassa målchanser under matchen.
Modo låg på rätt sida och styrde ut Frölunda i 2:a och 3:e så jag skulle vilja påstå att det bara var i 1:a som Modo var illa ute. Sen i 3:e så har ju Modo ett 3-4 talet riktigt bra lägen, cumiskeys friläge, kempes öppna målchans osv så jag kan hålla med om att Frölunda var det bättre laget sett över 60 minuter men att kalla det för ett jätterån tycker jag är missvisande, hade däremot Frölunda skapat fler heta målchanser så hade jag kunnat hålla med om rånbiten.

En notis är att Joel fick "enligt scandinaviums representant för AB" prisades som matchens bästa spelare, jag undrar ju direkt vilken match han såg för nog nog kan jag räkna upp iaf 5 spelare i Frölunda som var bättre.
Kommentera