1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480342 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608790

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC

Cyklob: Ja idag var modo sådär svaga, ritto är överlägset sämsta forward och regehr är sämsta back, men vad spelar det för roll när laget har inställning som en bakfull.

Växjö gör en bra bortamatch och vinner fullt rättvist, så det är bara att gratulera till 3 enkla poäng.

lördag och lhc hemma, ja nä tack inte ens om jag blev bjuden med denna match i minne, nu får vi hoppas att kabanov blir en frälsare för vi kan inte gå in i ett ev slutspel där vårat Powerplay är så uselt att motståndarna skapar bättre målchanser när vi har en man mer på banan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC
Berka: Får hoppas att Possler hittar formen när han är tillbaka, för han hinner väl tillbaka innan slutspelet hoppas jag?
Kommentera

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC
Det spelar ju ingen som helst roll hur bra eller dåligt vårt pp är. För vi kommer ju aldrig till avslut.

Men så verkar ju Anders forsberg ha det för varför envisas han med att ALLTID spela Regehr och Cumiskey med klubborna utåt emot sargen. Dom kan ju ALDRIG skjuta direkt på så sätt.

OK att man tar såna positioner för att få kontroll på pucken i anfallszon men sen måste dom ju switcha position. Vart gjorde Regehr sina pp-mål ifrån ifjol. Jo från målvaktens högra sida. Vart står han nu...

Sen har vi ju 2:a formationen med hårdskjutande(?) Påhlsson och Tambellini som också ställer upp på fel sidor.




För övrigt var det en rättvis förlust. Växjö var mycket bättre än oss på allt och fick MoDo precis dit dom ville redan tidigt i matchen.
Kommentera