1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481249 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1618374

Sv: J-20
Carl Lejonkräk: Kanske ska ta det i denna tråden. Modo är tillsammans med Djurgården de enda lag som fått med båda juniorlagen till semifinalerna. Skellefteå är helt ute, Brynäs rök från J-18 idag och Frölunda tappade sina äldre juniorer helt oförklarligt mot Örebro tidigare. Det är andra året på raken som Modo lyckats med detta och även om det absolut inte är en garanti för en lyckad juniorverksamhet så visar det på att Modo har en hel del lovande killar i verksamheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: J-20

J F K: Hmm, jag hade fel:) Djurgården slogs ut av FBK i J-20, så Modo är den enda föreningen med bägge juniorlagen i semifinal. Säkerligen en härlig start för fd junioransvarige Svartvadet.

För övrigt var det rejäl klassskillnad i söndags. Modo skapde ordentligt med chanser mot Luleå, men tyvärr var det ett jäkla kladdande och en massa extrapass istället för att skjuta. Symptomatiskt var 1-0 ett rätt enkelt skott efter en tilltrasslad situation och 2-0 kom efter att en luleå-back kastat sig när en Modospelare skulle passa lagkompisen i ett 2 mot 1-läge. Detta gjorde att den första killen fick tillbaka pucken och målvakten var bortgjord för att han gick på passningen. En passning som aldrig borde slagits, utan han skulle gått på eget avslut med fritt läge.

Kommentera