1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483678 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1625865

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Har de?  2 Svennar hoppar väl allt vad de kan på varann!? :-O)   ja kul med lite action, HS höll ju nästan på att dö sotdöden förut. Den enes död...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

zigge: Haha ja ok helt renhårigt är det väl inte... Allt snack om Apklubben känns ju kanske inte riktigt PK. Men va fan underhållande att läsa iaf. Inte fullt lika mkt gläbbande som när Brynäsarna körde som värst, där var det ju bara fokus på hur dum i huvudet den andre var.

Sven är lite lustig, men behövs lite profiler för att hålla ett forum i liv! Att han sen tar sig tid å skriver alla dessa noveller till inlägg får man ju ge han lite cred för. :P

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

zigge: Jo, den där Sven är rätt speciell och sedan vägrar SAIK acceptera att man tappat rejält på juniorsidan och är nu det lag i Sverige som mest desperat bjuder på allt som rör sig. Kabanov, Zackrisson, Anton Karlsson och Sevc lär alla ha gått till laget som betalat bäst. Både Zackrisson och Kabanov hade nog helst spelat för LHC respektive Modo, men pengarna just nu är i Skellefteå.

Det svider helt enkelt att man förvandlats till ett nytt HV... Speciellt när man varit arrogant och kaxig under storhetsperioden med mycket "egna" produkter.

Kommentera