1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482690 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1626878

Sv: Försäsong 14/15
Sven Tuta: Någon vidare sammanfattning är knappast värd att ge, men innan Kempe drar på sig matchstraff är han Modos bäste spelare, Roche är stabil på blå och kommer bli otroligt nyttig i vinter. Flanagan har ännu inte kommit in i matchtempo och kommer behöva en startsträcka på ett antal matcher innan han kan bedömas. Modo får bra tryck första 10 i 3:e och kunde likaväl fått in 2 puckar till. Första 2 perioderna är helt katastrofala och vi får bara iväg 6 skott på 40 minuter. Om trycket vi skapar mest beror på att Skellefteå går ner sig eller om vi spelar bra kan jag faktiskt inte svara på men troligtvis lite av varje.
Ska tilläggas att vi saknade spelare som Ahnelöv, Nättinen och Rittola och detta förklarar nog mycket av att spelet emellanåt var katastrofalt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 14/15

ULTIMAVICI: 

går de verkligen att skylla på att de där 3 var borta? Skellefteå hade borta  Svensson , Lindgren , M Lundberg , Sörensen , M Pettersson , Holmström , A Karlsson , Lehtonen 

även om holmström och A karlsson kanske inte bör räknas in då dom va med J20 laget istället. men skellefteå hade bort 5 ordnarie utespelare. och den troliga förstamålvakten.

Kommentera

Sv: Försäsong 14/15
Ahnelöv inte med i matchen innan november uppehållet.. Fan det är många poäng att spela om innan dess.
Kommentera