1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482260 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1630730

Sv: Brynäs - Modo
spud: VF borta gör vi vår bästa period de första 20 minuterna om du frågar mig, visst gick det stundtals för fort men ruskigt underhållande och lär vi oss hantera den farten så är vi ett topp 3 lag, Leksandsmatchen var B2B genom hela Sverige och den matchen går det väl inte säga mer om än att det var strongt att vinna oavsett hur det såg ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo
ULTIMAVICI: Ja jag vet, men nån måste väl jinxa?
Eller jag håller inte med helt ovh hållet. Vi blev överkörda av Vf i 2 perioder. Vi var inte ens nära att behärska det. Sen kan den matchen vara en orsak till dagen efter.
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo

ULTIMAVICI: Jag håller helt med dig. Det var ruskigt tempo mot VF och vi fick lida ordentligt av det mot Leksand. Leksandsmatchen kanske var vår absolut sämsta match hittllls med extremt mycket slarv (som jag tror berodde på att man var trött i kropp och knopp), men man mobiliserade kraft och var ändå det klart bättre laget i den sista perioden.

Var det inte höften med Flanagan och även Nättinen hade en skada som gjorde att det var svårt att träna tempo? Det är väsentligt bättre med en skada på överkroppen så man kan hålla igång kroppen bättre, men knä, hälsena, höft osv är svårare att komma tillbaka ifrån.

Kommentera