1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484050 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1641044

Sv: Brynäs - Modo
spud: NÄR? Herregud skojar du nu?
Tror du någon spelare skulle gå med på att spela oförsäkrad? Blir du invalidiserad så täcker försäkringen även framtida inkomstförluster. Det är inte bara under rådande kontrakt som försäkringen är gällande. Sedan baseras försäkringskostnaden även på lönen och en högre lön ger en högre premie. IIHF har haft försäkringskrav sedan hockey iaf blev professionellt. Men att en agent skulle missa att en spelare som står under honom är oförsäkrad är bara att glömma, ingen absolut ingen skulle gå med på att spela oförsäkrad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo

ULTIMAVICI: Okej, då borde nog någon ha berättat det för Sundlöv som för ett år sedan var såhär obildad.. Tänk vad han gör bort sig i onödan, du hade verkligen kunnat rädda honom genom din kunskap, och på det trevlig sättet du framför det dessutom. 

mwille Hur fungerarar allt när spelare är skadade? På min arbetsplats så får arbetsgivaren betala dom två första sjukveckorna sen står försäkringskassan för resten och betalar ut 80% av grundlönen. Är det likadant för Hockeyprofsen? Isåfall kan man säga att föreningen sparar in pengar på alla skador. Tacksam för svar!
Micke Sundlöv Hej, Det är precis lika fast det finns ett tak på vad försäkringskassan betalar ut, den vet jag inte exakt vad det ligger på, strax under 30 000 någonstans per månad. Vi har en försäkring idag som gör att vi betalar lön i 14 dagar och försäkringskassan kommer in från 15, sen betalar vi resterande del av lönen upp till dag 90. Så det är inte så mycket pengar som vi "sparar" på att våra spelare blir skadade.

Kommentera