1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1641343

Sv: Brynäs - Modo
J F K: Ser ut som han inte får fäste helt enkelt.

Den där var billig för Ahnelöv. Aja vi är ju ändå vassa som en sälunge så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo

Monno:

Svartvadet har gjort ett närmast historiskt dåligt arbete:

- Mycket pengar att röra sig med med tanke på att Cumiskey, Regehr, Hensick och Tambellini. Juniorernas löneförhöjningar kan knappast motsvara detta.

- En helt okej stomme med Skröder, Påhlsson, Önerud, Ritola, Possler, Hedman, Lehtivouri och Ullmark, samt en rad duktiga juniorer att fylla på med.

- Säsongen tidigit, så han hade mest tid på sig av alla att värva ihop laget

- Värvade skadebenägna spelare som Flanagan, Roche och Persson. Knappast en slump att två av dessa står på frånvarolistan nu.

- Fullständigt försummat centersidan, trots att den var det största problemet förra säsongen. 

- Plockade bort Barry Smith. Han må ha varit oduglig som coach, men var åtminstone någon som stod för lite energi i båset. 

Det känns som att planen var att ha is i magen för att kunna plocka de riktigt stora namnen, men han hade inte räknat med att klubbar som Skellefteå skulle vara villiga att punga ut jätteslantar för spelare som Kabanov och Zackrisson. Till slut blev det panik och han blev tvungen att fylla på truppen med spelare som stagnerat i sin utveckling (Nättinen, Flanagan) och spelare som är slut (Kauppinen, Roche).

Denna stress kan knappast vara positiv för hans Ulcerös Kolit. Jag gissar att han gör en Jörgen Jönsson och hoppar av relativt snart, och att Forsberg och Forsberg ansvarar för värvningsarbetet säsongen ut.  

Kommentera

Sv: Brynäs - Modo
Monno: Vi är duktiga på bli utspelade iaf.
Kommentera