1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480479 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1641495

Sv: Brynäs - Modo

Sawchuk: Varför adresserar du mig? Jag tycker inte det är en seriös match, men jag skrev att han spelat matcher. Jag skrev inte professionell match, bra match eller ens hygglig match. Jag skrev att han spelat matcher, vilket du snarare bevisade att han hade...

Sedan säger väl ingen emot dig vad gäller den sportsliga biten på isen? Jag har inte sett någon som tror att han tar en tröja för att spela reguljära byten.

Jag tycker att värvningen är väldigt märklig, men jag tycker att det är ännu märkligare att folk tar det för en värvning av en kille som ska höja oss spelmässigt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo
J F K: Sedan håller jag med Mårts. Jag tror inte heller att det är rätt väg att gå, men om lotterinämnden och världens sämsta domarbas tycker att det är bra att spelare som Hedman ska få fortsätta smälla på i huvudet på spelare ser jag inte hur man ska komma till rätta med hjärnskakningarna.


Räddar detta Possler, nylande, Olofsson, Kempe eller flanagan från en enda hjärnskakning för att motståndarna inte vågar ge fulsmällar så har det fyllt sitt syfte.
Kommentera