1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480471 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1641497

Sv: Brynäs - Modo
J F K: Sedan håller jag med Mårts. Jag tror inte heller att det är rätt väg att gå, men om lotterinämnden och världens sämsta domarbas tycker att det är bra att spelare som Hedman ska få fortsätta smälla på i huvudet på spelare ser jag inte hur man ska komma till rätta med hjärnskakningarna.


Räddar detta Possler, nylande, Olofsson, Kempe eller flanagan från en enda hjärnskakning för att motståndarna inte vågar ge fulsmällar så har det fyllt sitt syfte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo

J F K:

Vaknade tidigt idag, funderade på ifall det där med Donald var en dålig dröm. In på nätet och kollade tidningarna och ser att det faktiskt stämmer.

Vet inte riktigt vad man ska säga. Känns lite pinsamt med denna värvning faktiskt med tanke på att det inte är en hockeyspelare vi pratar om, men samtidigt gillar jag signalen man skickar.

Hade verkligen gillat denna typ av värvning ifall det faktiskt hade varit någon som kan ges lite istid och som hinner med i tempot, så fort Donald är på isen är det troligen som att spela 4 mot 5 för oss. 

Gränsen mellan geni och galen är riktigt fin. Är Foppa kanske ett geni? Är detta en värvning som endast är tänkt för bänken och omklädningsrummet? Är det Donald som ska ge våra unga spelare mod att göra sin grej och sedan lova att händer något kommer jag in och fixar detta? Är tanken att han med sin närvaro i omklädningsrummet ska hjälpa laget att tuffa till sig? 

Tror inte att man kommer ge honom någon speltid, möjligen att man låter honom ställa upp på en tekning och snacka allvar med motståndarnas vårdslösa spelare och sedan direkt åka till båset för byte. 

Säga vad man vill med vi får iallfall utrymme i media i och med denna värvning. Sedan hade man ju önskat att våra tränare/sportchefer varit mer samspelta i detta, man skäms ju när Forsberg får frågor om detta efter match och i princip inte vet något. 

Kommentera