1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480467 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1641512

Sv: Brynäs - Modo

Sawchuk: Ja en värvning som jag inte alls förstår. Det enda som kan hända är att vi blir utskrattade för att han inte kan åka skridskor, eller att han spöar på några.

Undra hur Jämtin känner sig för detta, eller Hedman? Med tanke på vad Foppa sagt i intervjun så innebär ju detta att Brashear har en uppgift, att spöa dem. Helst ordentligt. Och blir han spelklar till torsdag så är jag helt övertygad om att han kommer kasta handskarna mot Jämtin så fort han kan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo

spud:

Håller med dig att det finns risk att vi blir utsktattade, men det får vi ta ifall vi har värvat en jätte som inte kan ta sig fram på isen.

Men ifall detta enbart är en gratis bänkvärvning som är tänkt att fungera som pådrivare och eventuellt ha en avskräckande funktion så fine, vi behäver ta till alla medel för att vända trenden och ta oss ifrån kvalplats.

Hoppas verkligen inte att han bara hoppar in på isen och ger sig på första bästa spelare (Jämtin), då gör vi verkligen bort oss som klubb och det är inget jag vill stå bakom.

Kommentera

Sv: Brynäs - Modo

spud: Hur agerar en polis i samhället, är det den som först tar till vapen eller är tanken att han ska verka avskräckande? Personligen har jag inte uppfattat det som att en bra polis drar vapen och skjuter helt oprocerat, men du kanske har en annan uppfattning?

Jag tror verkligen inte att han är tänkt att kasta handskarna, utan att hans blotta närvaro förhindrar folk att ta sina cheapshop. Om han hoppar på Hedman EFTER att denne dragit en armbåge i huvudet på Possler igen är en annan sak.

Kommentera