1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483145 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1644215

Sv: Modo - Örebro

modomille:

Med förutsättningarna att vi endast kan värva en spelare så tycker jag att vi ska sikta på en forward. En stabil center med defensiven och tyngden som kan balansera upp en kedja. Detta för att få till en bra andrakedja samt för att ha täckning när vår främsta center lämnar för JVM.

Ifall inte en center finns att få tag i så en riktigt tung ytterforward som kan hjälpa våra lite mjukare spelare och balansera kedjorna och bidra med tyngd i sargspelet.

Skulle vara otroligt nöjd ifall man efter nyår kan ställa upp med:

Nylander, <ny>, Flanagan, Påhlsson som centrar. Alternativt spela Kyle som ytter och låta Öhman vara center i fjärde. Sedan får Hari ifall han vill ha speltid försöka att slå sig in som ytter. 

Sedan hoppas jag som jag skrev igår att man försöker göra om i kedjorna under uppehållet, tycker inte det håller med Possler, Hari och Olofsson i samma kedja. Blir för veka i egenzon.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro

Vi släpper helt enkelt diskussionen med den där pajasen som hittar på saker eftersom för att det passar honom.

Jag vet inte vad jag helst tar. Förmodligen är det en andretränare med uppgift och pondus att tvinga fram ett fungerande försvarsspel. A Forsberg är nog lysande för att få juniorer att prestera osv, men det är väldigt mycket "kompis" över det hela. Skellefteå har ju en helidiot i båset som spelarna säkerligen är rädda för och därför skräms till att prestera. (Man vet ju aldrig vad karlen kan göra). Jag vill ha en hos oss som också kan ställa de kraven och ha kraften att få spelarna att alltid jobba hem, alltid söka upp sin markering med början från framför mål, jobba blad-blad osv. Inte bara någon gång då och då när man känner för det.

Kommentera

Sv: Modo - Örebro

Rytter:

Som jag skrev förut så garvade de flesta när LHC värvade Kent McDonell ifjol. Till och med Brashear verkar påverka MoDo positivt. Att hålla på och tjata om att man har en "budget att följa" är bara skitsnack.

Jag är så trött på den här losermentaliteten. Jag är egentligen inte missnöjd med Anders Forsberg, utan tror fortfarande att han är helt rätt för MoDo. Men när _samtliga_ ledare tycks tro att de är korpishockey de håller med, då blir det problem. 

Svartvadet tycks ha sprungit och gömt sig fullständigt. Ibland undrar jag om han använder samma telefonsvare som Ecke använde på sin tid: "Vi letar hela tiden, men det gäller att ha is i magen så att vi säkert får in en kille som smälter in bra i gruppen". Det är i princip den enda han säger. Maken till passiv GM har jag nog aldrig skådat.

Kommentera