1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483148 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1644224

Sv: Modo - Örebro

Vi släpper helt enkelt diskussionen med den där pajasen som hittar på saker eftersom för att det passar honom.

Jag vet inte vad jag helst tar. Förmodligen är det en andretränare med uppgift och pondus att tvinga fram ett fungerande försvarsspel. A Forsberg är nog lysande för att få juniorer att prestera osv, men det är väldigt mycket "kompis" över det hela. Skellefteå har ju en helidiot i båset som spelarna säkerligen är rädda för och därför skräms till att prestera. (Man vet ju aldrig vad karlen kan göra). Jag vill ha en hos oss som också kan ställa de kraven och ha kraften att få spelarna att alltid jobba hem, alltid söka upp sin markering med början från framför mål, jobba blad-blad osv. Inte bara någon gång då och då när man känner för det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro

J F K:

Ja, precis. Samtliga ledare är ju mysgubbar. Det blir inte bra. Och det lättaste är väl då att göra förändringar i båset. Kanske låta Gradin och Wernblom byta plats?

När det gäller Svartvadet borde jag ha anat att det skulle bli såhär. Egentligen var det samma visa när han var lagkapten. Han var den roliga killen som spred en positiv attityd i omklädningsrummet. Problemet är att när det går riktigt dåligt så fungerar inte detta längre. Då är det snarast provocerande att någon försöker skämta om allt. Det är då man vill ha någon med enormt mycket pondus, som går ut och krigar, skäller på domaren, hamnar i fajter, som visar att han vill göra allt för att vinna. 

Kommentera