1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482172 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1645829

Sv: Silly season

ULTIMAVICI: Tror du verkligen han kommer kräva så mkt betalt då? Har svårt å se att han flyttar annat än till Norge om det inte blir något med Modo. Men man vet ju aldrig.

Skröder är enligt mig den enda som hållit nivå hela säsongen, ta då att han måste sköta defensiven åt Nyllet och Kempe också då dom tycker det är lite för fint för att dom ska orka jobba hem.

"Petar in ett par baljor då och då" Jo klart ett mål mindre än de som leder skytteligan är ju då och då. Än om det gått tungt på sistone med målskyttet.

Klart vi inte ska betala några 400k för Skröder, men för 100-150k ser jag inte något problem med att åtminstone ha någon med hjärta för klubben kvar. Sparka Påhlsson, Öberg och Nordgren och behåll den spelare som faktiskt tillför någonting anser jag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Monno: Ja då och då är precis vad jag menar, att ingen spelare lyckats producera mer än 13 mål såhär långt gör inte att Skröder per automatik blir bättre. Märk väl att jag inte klankar ner på Skröder, han har varit en otroligt viktig spelare under sin tid i klubben och vill inte ta någonting ifrån honom, dock har han numera otroligt svårt att skapa chanser och att han ligger på delad andra plats i skytteligan är en kombination av vilja och tur där tur står för majoriteten av de två. Skröder kommer inte göra mer än 17-18 mål denna säsong. Nästkommande om han skulle få kontrakt så kommer han ligga på kanske 6-7 mål och det rättfärdigar inte en förlängning. Min förhoppning är att vi nästkommande säsong ska ha en så stark trupp att Skröder inte ska platsa i de 2 första linorna och det hoppas jag alla här inne håller med om. Är Skröder den typ av spelare som ska placeras i en 3:e eller 4:e lina då? I mitt tycke är han defenetivt inte den typen av spelare och ska han få en värdig avslutning i Modo som jag verkligen önskar honom så är det dags att sluta efter denna säsong.
Problemet över lag i Modo har varit att personer inom organisationen och fans tenderat att vara alldeles för nostalgiska, detta är en bransch där DO or DIE är ledord och även vi måste inse att när någon är förbrukad så skall man inte vara en del av truppen. Då skall man hyllas som sig bör och få det erkännande man förtjänar men att slänga fram ytterligare ett kontrakt som tack är att skjuta sig själv i foten.
Kommentera

Sv: Silly season

Monno: Men vad är det här för naivitets VM? 
En hockeyspelare som är på väg mot sitt sista kontrakt som du inte tror kommer vilja mjölka ur det sista? Räkna gärna upp alla andra spelare som mot slutet av sin karriär väljer att tona ner sina lönekrav. :)

 Vet däremot några andra som tänkt mjölka det sista som det går ur karriären..  

Kommentera