1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480493 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646455

Sv: Silly season
spud: eller dålig scoutning av spelare! Gäller oxå att vara ute i god tid
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Steken84: Ja du kan vara ute i hur jävla god tid du vill men när det är spelarens marknad så har alla kvalificerade spelare 30klubbar att välja på om de ska spela i Europa. Och Modo tillhör inte det mest attraktiva skiktet så för varje värvad spelare har man väl fått nej från 15-20?
Det gör att man måste ha god koll på ca 200 spelare för att uppnå god koll på deras spelaregenskaper, ändå har man ingen aning hur vederbörande kommer prestera när de bor i Ö-vik och ska spela vår spelstil på våra rinkar med våra regeltolkningar.

Att lösa det med den begränsade organisation som en shl klubb kan ha är omöjligt. Visst går det att minska felprocenten genom att ringa det där extra samtalet till nån kontakt man litar på, men det är ändå inga garantier. Man måste chansa om man inte kan göra som saik att köpa något som levererar förr i liknande förutsättningar, men den möjligheten har tyvärr inte Modo.

Att du steken/svikaren eller vad du nu vill kalla dig begär detta förstår jag, då din enda lösning på allt är att nån annan ska lösa detta och du inte ens behöver bidra med en krona diskvalificerar dig fullständigt till uttala dig om vad andra ska göra.
Kommentera

Sv: Silly season
Steken84:Citerar ett gammalt militärt ordspråk: " Utan spaning ingen aning"
Kommentera