1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480420 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646462

Sv: Silly season
spud: Jag kallar mig steken! Blind?? Jag bidrar med att gå på matcher, medlemskap samt souvenirer. Vet att du hängde upp dig på att jag sa att Foppa skulle betala min del. Skulle jag kunna så skulle jag ösa pengar över modo. Dock så verkar det ju meningslöst. Vi kan ändå inte värva spelare. Shl är en usel produkt! Få spelare vill spela i ligan men många klubbar vill värva från den. Dvs spela med mediokert lag och satsa på juniorer som ändå sticker till andra sidan pölen när dom spelat i a-laget 1-2 säsonger. Jaha hur mycket fick vi användning av dom spelarna? Ja man kan ju hoppas att spelare som går via modo till nhl och blir etablerade kanske vill ge tillbaka till sin moderklubb. Spela eller sponsra. Ö-vik är ju inte så stort så modo behöver ekonomiskt stöd för att finnas kvar i shl.

Sen vill man ju se nya namn till sin klubb! Det ger ju hopp! Jag blir riktigt besviken om inte svarten landar ett nyförvärv snart. Alla lag i shl kan värva spelare! Modo är i största behovet av alla lag just nu.

Har man inga ambitioner att stanna kvar i shl så kan man ju fortsätta att göra som man gör nu!

God jul & gott nytt år
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Steken84: På vilket sätt verkar det meningslöst? Sist vi hade pengar var väl i januari 2007 när ecke värvade in 3-4 spelare av hög kaliber som ordnade guld till oss. Tror inte ett ögonblick att han hade bättre scouting än idag. Han hade bara mer pengar, förvisso stulna från vår framtid.

Vårt största problem är inte brist på organisation utan på pengar så ös på du nu när du har chansen svikarn.
Kommentera