1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480493 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646503

Sv: Silly season

spud:

Detta eviga tjafs. Laget är uruselt både på pappret och på isen. Om det nu är juniorernas löneförhöjningar som spränger budgeten, så är det likväl riktigt uselt jobbat. 

MoDo har för första gången på evigheter bra juniorer att plocka upp. I de flesta lag ser man detta som en enorm tillgång, eftersom man slipper värva breddspelare och på så sätt kan lägga extra pengar på spets. Både Skellefteå och Brynäs har haft detta som framgångsrecept på senare år. 

Men vi MoDoiter lyckas ÄNNU en gång omvandla det till något negativt. "Buuhuuu, Svartvadet har inga pengar eftersom de stygga juniorerna har fått alla. Och nu ska de till JVM! Klart vi ligger i botten då!"

Herrejösses alltså. Svartvadet kommer alltid vara en av mina absoluta favorispelare och jag kommer alltid komma ihåg hans briljanta intervjuer, men det är tamejtusan galet hur långt det sitter inne för folk att medge att han har gjort ett uruselt jobb. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Jag sa inte att det var ett problem. Utan som förklaring till steken som ställde de som kommit in mot de som åkt utan. Problemet är att allt annat är inte status quo.

Jag eller någon annan har inte sagt att svartvadet har gjort ett bra jobb ens efter förutsättningarna. Men jag tror inte att sparka honom vore en lösning som gör oss bättre varken på kort eller långsikt.
Kommentera