1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483454 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1647496

Sv: Modo - Leksand

Amitiel:Jo, jag vet att jag är negativ, men jag tror/ hoppas att du håller med om att kritiken är befogad. Vilka namn som ska in har jag däremot inte så stor kunskap om, men det måste vara någon/några som står för någon form av av ändring. Kanske någon som är duktig på gapa högt, Wernblom kanske kan komma in o röja. Har ingen aning om hans ledaregenskaper, men det är (var) en färgstark person iallafall.  Som det ser ut nu under matcherna där man kan spela spelare som inte hör hemma i SHL istället för att använda spelare som är mer på det. Thorp är väl en person som har berört många här. Coachning kallas det. Det är det jag söker efter. A.F. med stab verkar inte vara de personer som klarar av detta.

 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand

Sven Tuta:

Jo menar bara att det är alltid lätt och se vad som är fel eller inte riktigt funka, men hitta en lösning som funkar är inte alltid lika lätt, och byta ut tränarna är ingen garanti att det blir bättre, utan kan även få motsatt effekt.

2 positiva saker är ju i alla fall att vi fått ihop mer poäng i mellan dagen än någon trodde vi skulle få och Brynäs verkar hamnat i litet fritt fall.

Men nog tycker jag dom kan testa en match med att flytta upp tex Wernblom och se om det kan få någon effekt med en till röst i båset bara dom håller han borta från klubborna eller domarna. :)

Kommentera