1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482975 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1649544

Sv: Silly season
ULTIMAVICI: Själv är jag ingen fantast när det handlar om Perra. Det jag ser som hans svagheter är att utveckla ett spel. Däremot tror jag att han är en bättre matchcoach och någon som kan ställa krav på spelare.
Oerhört stort av Anders måste jag säga!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season

J F K:

I ärlighetens namn är jag bedrövad. Även om Perra är mer aktiv under matcherna, så är det ju precis samma "problem" med honom, dvs att att han lämpar sig mycket bättre för att träna riktigt bra lag. Har han någonsin lyckats med ett krislag?

Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Ja det viktigaste nu är att vi får in en som kan matchcoacha, Forsberg är troligen ytterst kompetent när det handlar om fysisk träning och att visa förtroende för unga spelare, hans tid i Modo kommer förhoppningsvis betala av sig de närmaste åren. Dock har hans brister när det handlar om det taktiska och att få ut Max av laget inte övervägt bristerna tyvär. Har inget agg mot Forsberg, en tränare som det smärtar att släppa och uppriktigt ledsen att det inte fungerade.
Kommentera

Sv: Silly season

J F K: Det är väl just där som det har brustit, match coachningen. Han är ju rätt frispråkig och inte rädd för att bänka spelare. Det är det vi behöver, jävlar anamma. Tror/hoppas att det här blir bra. Ni ser, jag kan vara positiv oxå ;-).

Ja, A.F. ska kredit för sin visade vilja. Ska bli inressant och se hans nya arbetsuppgifter.

Kommentera

Sv: Silly season

Väntar på gliringar från gula bokens Sven Seewage. Nä just det, han är ju portad hos oss. Men då får väl hans alterego ta över.

Kommentera