1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480495 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1649763

Sv: Apropå ingenting...
NuMo:Jag anser att Nylander vill helst jobba framåt, bakåt gör han ingen nytta. Som forward måste man jobba över hela rinken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

hanzon:

Vissa spelare får man räkna med att dom inte är lika bra åt båda hållen i spelet. Har man en spelare som Nylander i laget, får man antingen skeppa iväg honom eller matcha honom med ett forwardspar som minimerar hans svaga sidor. Lyft fram hans styrkor ännu mer istället. För någon defensiv klippa kommer han aldrig bli.
I NHL är man mer noga på när man släpper sina bästa offensiva spelare på planen. Vid offensiv tekning kommer dom bästa i planen, om orken finns. Nylander ska spela i offensiv zon. Det gör han om han spelar i ett bra lag, som prioriterar mycket puck. I ett topplag som SkAIK, som även spelar offensiv hockey, hade William passat perfekt. Hans svagheter hade inte synts, om han hade fått spela med mer defensivt skickliga spelare än vad MoDo har i dagsläget. 

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

hanzon: Vilken otroligt stor hockeykännare du är, eller så har du bara läst någon annan av de 40000 artiklarna som beskriver honom så.Sluta sparka in öppna dörrar.

Nylander är ingen 2vägs center. Vet inte om han någonsin kommer vara det, däremot är jag helt övertygad om att hans coacher(chefer) sagt till honom att fokusera på det kreativa anfallsspelet före att vara först hem i backcheck.

Redigerad kommentar

Kommentera