1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482452 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651948

Sv: Luleå - Modo

Rytter:

Det ser bättre ut, spelarna är rättvända och boxar ut framför mål på ett mycket bättre sätt, dom jobbar bättre med grunderna men är helt enkelt för dåliga.

Vi är helt enkelt sämre än alla lag i SHL och förmodligen även sämre än flera i Allsvenskan.

Vänta får ni se hur några av de allsvenska lagen kommer att ladda med värvningar inför kvalspelet, det surras i korridorerna och kommer att bli ett världskrig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Modo
Sawchuk: Ja,vi ska vänta och se. Västerås som torskar mot björklöven är jättemycket bättre än oss. De lär krossa oss samtidigt som man tappar tre - noll mot löven. Nej, jag tror att vi är helt överlägsna faktiskt förutsatt att vi inte krampar ihop.

Det är lätt att förvirras av det tuta och kör som man ser i allsvenskan. Det går fort och man skapat många chanser. Samtidigt säger alla som kommer upp i SHL hur mycket svårare det är.

Var det inte ett år som Timrå var överlägset sist i SHL, men som lekte hem kvalserien? Har det någonsin hänt att något elitserielag hamnat sämre än fyra i kvalserien. Dvs, även om de åkt ut så har det trots att de varit sämst i SHL varit bättre än trean och fyran av de allsvenska lagen.
Kommentera

Sv: Luleå - Modo
Sawchuk:ända laget jag tror modo är sämre än i allsvenskan är malmö när dom kör som allra bäst är inte orolig att hamna i en matchserie mot nåt allsvenskt lag,se bara typ västerås stjärna dustin johner han var jätte bra i djurgården men i kvalserien gjorde han inte många poäng,visst det kan vara så att han inte kunde vara som bäst i dom viktigaste matcherna eller att spelnivån ökades för mycket.
Kommentera

Sv: Luleå - Modo

Sawchuk:

Ja värvningar kan ändra det, men just nu och som vi spelat mot t.ex Växjö och idag mot Luleå har jag svårt att se att ett allsvenskt lag som är rankat som fjärde lag ska ta oss i bäst av sju. Sedan får vi se hur trupperna ser ut när det är dags för kval, gäller både motståndarna och vårt lag.

En sak är säker, är alla backar friska så ska inte Persson och Roche spela.

Fram till nästa match på Torsdag är det dags att fortsätta träna på detta försvarsspel (för det er betydligt bättre ut) samt nöta PP.

Kommentera