1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482363 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651958

Sv: Luleå - Modo
Finns helt enkelt inte kunskap i laget att vända på det här. Luleå har värvat 5 spelare exempelvis, här lägger man dom på en ny pub och ett nytt gym...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Modo
InVinoVeritas: I ett företag måste man investera för framtiden också. Vore det bättre att ha ett lag som låg låt säga 6:a nu och kommande säsonger fortsätta harva i mitten eller undre halvan av tabellen för att ekonomin är risig? Det vi investerar nu kommer förhoppningsvis betala av sig och hå med vinst på sikt. Dessutom fördelas kostnaderna för dessa ombyggnationer över flera år ur ett bokföringsmässigt perspektiv. Inkomsterna kommer dock bokföras år för år. De likvida medlen har givetvis blivit mindre detta år, men se det positivt, vi kommer antagligen kunna ha en större spelarbudget framledes pga dessa investeringar. Att driva ett bolag är komplext, jag tycker Charlotte visat att hon är extremt kompetent och visar prov på modiga beslut och har tillsammans med Modo tagit ett steg för att överleva även i framtiden. Kortsiktig framgång på bekostnad av långsiktig är inte värt ett skit.
Kommentera

Sv: Luleå - Modo

Jag vet att MoDo ej har pengar osv. Men hur i hela friden kan alla andra lag förstärka sina lag hela tiden som?. Det kan fan inte skilja så jävla mycket mellan de flesta lag ekonomiskt. Men hur som helst ska vi ha en chans mot dom allsvenska lagen så måste det in några spelare som kan spela powerplay. Vi är chanslösa mot alla lag om vi inte har ett pp spel.

Sedan är det dags att be Påhlsson att kliva av han är slut.

Kommentera