1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482610 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1670785

Sv: Direktkval till SHL 2015/2016
Sawchuk:Hmmm, med tanke på MODO's icke-form, o flera spelares genomklappningar nu o då, så e då JAG orolig! Tyvärr. Sen har några av er tidigare sagt att MODO aldrig mer ska sätta sig i denna situationen, med kvalspel? Jag e rädd det kommer bli så flera säsonger framöver, för varför ska MODO helt plötsligt bli nåt topplag? Liten ort, avfolkningsbygder runt om, allt mer internationella koncerner som skiter i Hockey mm mm - Näe, ser INTE ljust ut, tycker jag. O aldrig mer får vi nån -73.årgång, som helt plötsligt lyfter.  Näe , mörkt nu, på Camerouns avbytarbänk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Direktkval till SHL 2015/2016

zigge:Håller med dig. Kan VI BARA undvika dessa tillställningar med en attityd som tillhör en femårig snorunge som inte fått sitt lördagsgodis, då går det vägen. Har tyvärr sett alldeles för många matcher när laget kollektivt underpresterat till den grad att man mått illa, ni minns kanske DM-finalen. Får man till den mentala biten så finns det inte kartan att man ska förlora. Har ingen betydelse om det Hästen eller Löven.

Kommentera

Sv: Direktkval till SHL 2015/2016

zigge: Med tanke på att vi bortsett från vissa ljusglimtar alltid varit ett bottenlag så har då inte jag nå större förväntningar på att  vi ska bli nå nytt Färjestad. =)

Isf krävs storsponsor och en ledning som verkligen har en bra plan som men följer till 100% (se SKAIK). Och även då är det svårt att vara topplag över nån längre period.

Det är ju faktiskt lite imponerande att vi hållit oss kvar alla dessa år med tanke på hur dåliga vi är i snitt. :P

Kommentera