1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481244 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1680709

Sv: Truppen 15/16

Förhoppningsvis är det inte endast fysträningen som är orsaken till vår brist på framgång. Skulle ju vara pinsamt. Tror inte det skulle bli någon större skillnad med Hans Jonsson, gissar dessutom på att han redan är inblandad i några spelare fysträning. 

Några förslag på hur truppen bör se ut nästa år? 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16

ivandrago: Kul fråga! :) Har en tendens att drömma på alldeles för mycket när det gäller truppen men ska göra ett försök.

Skröder-O'Reilly-Butler
Olofsson-Niemi-Haataja
Possler-Pettersson-Kempe
Grundström-Häggström-Öberg
(Bengtsson)

Läser man EP-beskrivningen på O'Reilly och Butler i 1:a linen så tror jag att de skulle kunna passa rätt bra tillsammans. 2:a kedjan känns lite svagare på förhand, men hittar man en center som kan få lite kemi med Haataja så tror jag den kan bli rätt vass den med. 3:e kedjan har otrolig potential. Kempe skrev nyss på för LA men hoppas på en utlåning. 4:e linan får brunka, brunka och brunka lite till...

Sanguinetti-Welch
Ahnelöv-Djuse
Hedman-Torp
(Carlson)

Storlek och tvåvägs-kvaliteter är något jag tycker vi saknade förra säsongen. Där skulle definitivt 1:a backpar hjälpa till! Hoppas, hoppas och hoppas vi kan förlänga med våran kapten! Tror han och Djuse skulle kunna passa bra tillsammans. Torp och Hedman får mycket skit här (Med all rätt) men tror att de, med mindre istid och tydliga instruktioner skulle kunna göra nytta som "shut-down" försvarare.

Reideborn
Bjurö

Tror att målvaktsparet kommer funka bra och ser ingen anledning att ändra på nått där.

Sist men inte minst vill jag se Larry Huras som ny Headcoach. Han har ju lyckats nästan överallt där han har varit. Ser man på föreläsningen han gjorde så tycker jag att det är rätt tydligt att han vet vad han pratar om.

Ber om ursäkt för ett långt inlägg men jag tycker verkligen att det är roligt att spekulera i nyförvärv. Hoppas att fler vågar lägga ut deras förhoppningar på nästa års trupp! :)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Truppen 15/16
ivandrago: Givetvis är det långt ifrån bara fysträningen. Det är väl bara målvaktsträning som varit bra.
Tyvärr ser det ut som vi behåller fågelholkarna som kallas andretränare, för jag skulle absolut vilja plocka bort dem också.
Kommentera