1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484943 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1681139

Sv: Truppen 15/16

ivandrago: Tillbaka till ämnet. Jag tillhör de slarviga som svarar i "fel" trådar om någon börjat en diskussion där...

Hur som helst så verkar det inte bli Ryno. Han ska enligt all sannolikhet presenteras av FBK. I mina ögon ett oerhört konstigt val. FBK har ofta rätt speciell självbild och man ställer stora krav på spelare och ledare att mentalt palla den jargong som råder i klubben. Jag är oerhört osäker på en så pass mentalt svag kille som Ryno väljer rätt om han går till FBK. Startar bollklubben dåligt kommande år är det risk för att han återigen kryper in i sitt ide och slutar producera poäng, ungefär som han gjorde i den här säsongens upptakt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16

J F K:

Skall man för en diskussion om ett ämne så blir det såklart svårt att svara i annan tråd än den ämnet diskuteras i. Oavsett så gillar jag att du har åsikter och tankar samt motiverar dem. 

Tror att FBK resonerar som jag:) Går han dit hoppas jag att jag har fel såklart....

När det gäller vår trupp tror jag att Emil P kan vara andrecenter tom en bra sådan i rätt omgivning. Tror att Grundström kan fylla Kempes hål, med en större uppsida, hoppas verkligen att vi kan ha nytta av Grundström i två. Sen skall det bli väldigt spännade att se om Possler/Olofsson kan få utväxling nästa säsong. 

Kommentera