1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478728 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1686370

Sv: Truppen 15/16
Det som irriterar mig är att man ständigt gör det omöjligt för gm/sportchef att göra ett bra jobb. Man tar ingen hänsyn alls till verkligheten. Dvs att vi är ett litet lag med låg budget från en ort helt utan dragningskraft.

Så fort Perra landat en spetsspelare så placeras denne bland breddspelare och man hänvisar till att vi ska ha högre ambitioner. För höga ambitioner går ju aldrig att argumentera emot. Tyvärr är höga ambitioner inte alltid förenligt med låg budget. Och visst kan scouting vara en väg framåt, men det är ju också dyrt.

Men jag förstår inte varför vissa här har så svårt att gilla det arbetet som utförs av klubbens ledare. Tror ni det är så jävla enkelt? Drar ni paralleller till era framgångar i manager spel eller hur kommer det sig att det aldrig går att tycka att någon gör ett gott jobb? Är verkligen känslan när man säger, vad var det jag sa? Så himla fantastisk?

Vi är en klubb som behöver bygga en gemenskap kring klubben. Inte en distans mellan supportrar och ansvariga ledare och spelare. Det kommer aldrig gå om man inte tar sitt ansvar och förstår hur marknaden och förutsättningarna på densamma, som man ger sig på att kritisera så rutinmässigt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
spud,JFK: Delar era åsikter ang kritik mot Svartvadet, det kritiseras en massa och saker han sagt tolkas i mina ögon fel. Det är f.ö. ganska vanliget att man inte kan se hur komplext arbetet är för en företagsledning. Jag tycker även att nivån är ganska bra härinne, visst det finns folk som klagar mest, men det finns oxå många som är konstruktiva på olika sätt.

Spud: du skrev nån gång att du tyckte jag kommit med en massa idiotiska inlägg(minns inte exakt vad du skrev, men nåt i den stilen). Baserat på en ironisk kommentar om Ahnelöv till Brynäs.Upplever inte att jag kritiserar Svartvadet eller gnällt om att att nyförvärv inte kommit. Vad var dit problem med det jah skrev?
Kommentera