1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481593 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1698531

Sv: SHL-premiär Örebro - MoDo torsdag 17/10

J F K:

Så är det. Ibland kan det vara svårt att se från båset hur fel man ligger men jag hoppas verkligen att Modo har folk på läktaren som har översiktsblick och kan rapportera vad dom ser.

Hur som helst är det väldigt förvånande att Huras (om det är han) lyckats sälja in ett system som räknas som otroligt omodernt och svårt att genomföra i dagens hockey.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-premiär Örebro - MoDo torsdag 17/10

Sawchuk: Sedan såg jag någonting om att Huras har ett väldigt bra verktyg (en applikation) där man kan grafiskt se och visa olika sekvenser. Killen verkar ju vara en riktig hockeynörd som ser massor av matcher (alltså inte bara Modo). Jag tror efter vad jag hört att han kommer att förstå att man måste förändra spelsystemet. Det är bara att hoppas att han är så prestigelös som han säger till tidningarna när han säger sig vara en "professionell tjuv" som stjäl idéer och system av andra.

Vad jag är rädd för är att det i sådana fall ska bytas system och att det är som att börja om från ruta noll. Mitt förtroende för att de assisterande ska påskynda processen genom att kommunicera till spelarna fortlöpande är minst sagt begränsat...

Kommentera