1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481628 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1698522

Sv: SHL-premiär Örebro - MoDo torsdag 17/10

Ogie Ogilthorpe: Min jämförelse med Bäckman var bara att det tar tid innan ett system sätter sig. Jag borde inte frestats att svara på så korkade inlägg som jag gjorde där. Bäckman trodde ju faktiskt att han skulle få sparken vid juluppehållet.

Man hade ju önskat att Huras hade bättre assisterande som kunde pekat ut det vi supportrar sett. Modo KAN inte spela så korkat att vi ska jaga skiten ur oss till INGEN nytta. Vi hamnar ju bara på rygg på motståndarna.

För övrigt hade väl Bäckman Hållberg, Hedin, Jonsson, Kaberle och sådant. Det var duktiga skridskoåkare som hann med motståndarna. Nu har vi flera riktigt bra backar som dock inte har skridskoåkningen som sin största tillgång. Sundström var inte en lysande skridskoåkare, men var fantastisk defensivt tack vare sin placeringsförmåga och sitt sätt att läsa spelet. Hade man satt honom på man-man skulle han haft det mycket jobbigare (men säkert klarat det bra också tack vare spelsinnet).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-premiär Örebro - MoDo torsdag 17/10

J F K:

Så är det. Ibland kan det vara svårt att se från båset hur fel man ligger men jag hoppas verkligen att Modo har folk på läktaren som har översiktsblick och kan rapportera vad dom ser.

Hur som helst är det väldigt förvånande att Huras (om det är han) lyckats sälja in ett system som räknas som otroligt omodernt och svårt att genomföra i dagens hockey.

Kommentera