1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480623 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711120

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
mr_brasco: KHL är garanterat ett kvalserielag, de är för svaga i alla lagdelar. För er lever hoppet och Malmö känns det som att ni har möjlighet att ta,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
Carl Lejonkräk: Det känns allvarligt som om vi har chans att ta många fler lag. Jag tycker inte att vi behöver oroa oss för något kval i alla fall.

Fakta.
Med AJ och Olausson har vi sex poäng på fyra matcher. Detta trots att man - precis som med Brynäs under Bulan ifjol - ökat träningsintensiteten och byggt om spelsystemet från grunden. Brynäs hade en rejäl dipp inledningsvis innan Bulans system och träningsintensitet satt sig. När systemet satt sig och spelarna vant sig vid tuffare träningar pekar det mesta på att vi har minst en växel till. Jag använder Brynäs som exempel både för att det finns stora liknelser. De hade faktiskt en spel- och resultatmässig dipp när Bulan tog över, så det faktum att vi fått utdelning direkt känns riktigt riktigt bra.

Modo har spelat 13 matcher mot topp 7-lagen och där tagit 4 poäng. Modo har spelat 6 matcher mot de sex andra på undra halvan av tabellen och tagit 12 poäng där. Vi har exempelvis tre matcher mot topplaget LHC och noll mot bottenkonkurrenten Luleå. Med tanke på den stora övervikt vi har mot de sämre lagen så lär vi ha stor chans att plocka poäng bara genom att vi möter många sämre lag helt enkelt.
Kommentera