1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478033 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711129

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
Carl Lejonkräk: Det känns allvarligt som om vi har chans att ta många fler lag. Jag tycker inte att vi behöver oroa oss för något kval i alla fall.

Fakta.
Med AJ och Olausson har vi sex poäng på fyra matcher. Detta trots att man - precis som med Brynäs under Bulan ifjol - ökat träningsintensiteten och byggt om spelsystemet från grunden. Brynäs hade en rejäl dipp inledningsvis innan Bulans system och träningsintensitet satt sig. När systemet satt sig och spelarna vant sig vid tuffare träningar pekar det mesta på att vi har minst en växel till. Jag använder Brynäs som exempel både för att det finns stora liknelser. De hade faktiskt en spel- och resultatmässig dipp när Bulan tog över, så det faktum att vi fått utdelning direkt känns riktigt riktigt bra.

Modo har spelat 13 matcher mot topp 7-lagen och där tagit 4 poäng. Modo har spelat 6 matcher mot de sex andra på undra halvan av tabellen och tagit 12 poäng där. Vi har exempelvis tre matcher mot topplaget LHC och noll mot bottenkonkurrenten Luleå. Med tanke på den stora övervikt vi har mot de sämre lagen så lär vi ha stor chans att plocka poäng bara genom att vi möter många sämre lag helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
J F K: Både Luleå och HV har ju viss potential i trupperna och Rögle har ett riktigt go i laget så inget av dessa lag är ju bara att ösa förbi även om ni börjar ta fler poäng. Ni kan ju inte bara se till vad ni presterar utan måste också se till vad övriga lag har för möjligheter att ta poäng framöver. Både Luleå och HV lär förändra en del om inte läget förändras och kan komma att bli bättre lag. Troligast är kanske att ni kan passera Malmö och Rögle Ni är fyra poäng efter Luleå och åtte efter HV (som har en match mindre spelade och det blir inte lätt att komma ikapp kan jag lova. Djurgården som ligger 14 poäng före er känns för långt borta så återstår gör alltsa Rögle och MIf med realistisk möjlighet för er att att passera om vi ska vara ärliga.
Kommentera

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
fyfan vad skröder är under isen. Inte ens mot allsvenskt motstånd lyckas han ens vinna närkamper och hota motståndarna offensivt.

Ge han gröt,julklappar och en kram från en tomtefigur så han tror Hösten är slut så han kanske kommer igång.
Kommentera