1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480193 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711134

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
fyfan vad skröder är under isen. Inte ens mot allsvenskt motstånd lyckas han ens vinna närkamper och hota motståndarna offensivt.

Ge han gröt,julklappar och en kram från en tomtefigur så han tror Hösten är slut så han kanske kommer igång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Karlskrona, ONSDAG 18 NOVEMBER 19:00
spud: Han har en stor dipp för tillfället, men nog hotar han ibland från positionen framför mål. Han är trots allt en enda poäng från andraplatsen i interna poängligan.

Tyvärr tror jag att han passar rätt uselt i den kedja han spelar i. Ska Lapierre och Dwyer spela en aggressiv hockey med mycket forechecking och skridskoåkning så måste antingen Skröder komma upp i skridskoåkningen eller så riskerar han bara att bli en belastning för dem. Kanske skulle han passa bra med Possler och Pettersson där Skröder skulle kunna lita på de andra att dra upp tempo, medan han själv får husera framför mål och kriga in returer och styrningar. Han är fortfarande en vass avslutare och är duktig framför målet. Pettersson och Possler är skridskostarka, tekniska och kanske skulle trivas med en bulldozer som skymmer och petar in returerna. Grundström kom inte alls till sin rätt i den kedjan tyvärr.
Kommentera