1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1711539

HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
MODO Hockey kommer senast från seger och tre poäng mot Karlskrona HK på hemmaplan och reser nu till Jönköping på lördag förmiddag för möte mot HV71. Pucken släpps 16:00 i Kinnarps Arena och MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson ser fram emot utmaningen.

- Det var mycket som var bra i den senaste matchen då vi spelade bra med pucken tidigt i matchen och hade bra fart. Vi var även starka på mål där den tuffa starten inte påverkade oss. Den andra perioden var vår bästa och i stora drag så var det en väl genomförd match från vår sida som slutade med tre poäng, säger MODO Hockeys Andreas Johansson efter fredagens träning i Fjällräven Center.

MODO Hockey reser till Jönköping under lördag förmiddag och har drabbat samman med HV71 en gång tidigare den här säsongen då MOD0 vann med 5-0 hemma i Fjällräven Center. Huvudtränare Johansson ser fram emot en tuff drabbning på lördag.

– HV71 är ett bra lag med väldigt många bra och namnkunniga spelare, men det är fokus på vår prestation som gäller där vi ska fortsätta att bygga på det vi har gjort bra den senaste tiden och samtidigt skruva till en hel del saker som kan bli bättre. Det kommer att bli en tuff bortamatch, men jag är väldigt förväntansfull för att se hur vi kan prestera mot HV71.

Är det här en speciell match för dig med tanke på att du har tränat HV71 så sent som den förra säsongen?

– Så här långt känner jag inget speciellt för matchen om jag ska vara ärlig. Jag har även lärt mig att känslor inte får ta över och för mig är HV71 ett avslutat kapitel där mitt fokus ligger på MODO Hockey där jag nu jobbar varje dag för att vi ska gå bra och hela tiden utvecklas och bli bättre.

"De har förtjänat förtroendet och istiden"

Formationen med Gustav Possler, Emil Pettersson och Carl Grundström fick stort förtroende i den senaste matchen och svarade upp med två mål framåt och flera väldigt bra prestationer då Possler spelade 1+1, Pettersson 1+0 och Grundström 0+2 i poängprotokollet.

– De har förtjänat förtroendet och istiden då de varit bra under flera matcher. Vi både hoppas och tror att de kan fortsätta på den inslagna vägen, avslutar Johansson.

Bortamatch i Movember - Svarta tröjor hemma den 28/11

HV71-MODO Hockey är del av SHL:s Movember och MODO Hockey spelar i sina vita Movember-matchställ medan HV71 spelar i sina speciellt framtagna hemmatröjor för Movember.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Vid tre poäng ökar poängsnittet till 1,8 (9 poäng på 5 matcher). Vid förlust i full tid har vi ett poängsnitt på 1,2 (6 poäng på 5 matcher) under Johanssons ledning

Oavsett hur vi bär oss åt så är poängsnittet minst fördubblat hittills efter kvällens match.

Huras-snittet är som bekant 0,67. Detta genom 10 pinnar på 15 matcher
Kommentera

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
hellge: Ja senaste matchen gick ju riktigt bra. Var inte hemma så jag kunde inte se den.
Funderar stark på att gå och träna idag och följa matchen via radio.
Så kanske de blir tre poäng till om jag inte tittar.

Bara MODO spelar som ett lag och hjälper varandra över hela isen så tror jag att vi har stora chanser att ta poäng även idag.

Bilden är på mitt första MODO märke från början/mitten av 80 talet
----------------

Uppdatera min lilla sida väldigt sakta men titta gärna in, Rätt som de är så är de några nya bilder på klubbnålar och pins från MODO.
Kommentera