1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1712009

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
J F K: " Skulle jag tycka att Brynäs har ett lag som aldrig kommer att orka spela på samma sätt i ett slutspel, utan åka omgående ungefär som Bulans Luleå gjorde ofta under honom och Rönnqvist. Då är det bättre att vara tyst än att skriva ett inlägg som bara kommer att bli tjafs kring."

Det där tror jag inte mkt på.
Är rätt säker på att om du bara motiverar din åsikt i det fallet så kommer du också att få sakliga svar med motivering från de skribenter som är intresserade av en saklig debatt.
Sen kommer du säkerligen också att få svar från de som INTE är intresserade av en sån utan som bara uppfattar allt som provokationer.
Men dom är det ju isf bara att ignorera, den typen av skribenter finns ju i alla gästböcker (om det nu är nån tröst....) och då ska man nog heller inte förvänta sig några sakliga och vettiga svar.

"men Yoda, Boork och Arnio är exempel på profiler som bara söker uppmärksamhet."

Eller så är det profiler vars hockeyintresse även inbegriper andra lags göranden och låtanden och som inte är speciellt intresserade av att bara idka navelskådande kring sitt eget lag.
Och som samtidigt både kan ge och ta lite gliringar och gnabbande supportrar emellan, utan att gå till personangrepp eller andra tråkigheter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Huge: Men när man skrivit något så har det nästan alltid spårat ur. Att dy verkligen inte förstått det efter så många år här inne förklarar varför kan uppfattar dig som en person som är genuint illa omtyckt både här och i Brynäsboken.

Jag som misstänkt att ditt enda driv är att provocera. Det där med gliringar är faktiskt inte gliringar. För att det ska vara skämtsamma gliringar måste man ha känsla. Annars är det faktiskt i princip mobbing. Du framstår bara som en mobbare bakom din skärm.
Kommentera