1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1712001

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
hellge: Jag skulle vilja komplettera. Har man någonting att säga som bara provocerar utan att tillföra något på ett annat forum borde man inte vara där. Det finns Timråiter som förstår det, men Yoda, Boork och Arnio är exempel på profiler som bara söker uppmärksamhet. Skulle jag tycka att Brynäs har ett lag som aldrig kommer att orka spela på samma sätt i ett slutspel, utan åka omgående ungefär som Bulans Luleå gjorde ofta under honom och Rönnqvist. Då är det bättre att vara tyst än att skriva ett inlägg som bara kommer att bli tjafs kring.

Ser för övrigt Malmö - Växjö. Publiken var helt sanslöst irriterad för att domarna inte förklarade offside i målgården. Killen var en bit utanför, men då klubban fastnade i målvaktens tröja kändes det solklart.
Tveksamt matchstraff på Murphy och jag undrar om det berodde på att publiken eldat upp domarna. Murphy satte inte ut knät, utan försökte bara tackla. Lite hårt med matchstraff då, men visst träffar han knät då malmöspelaren kastar sig åt sidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
J F K: " Skulle jag tycka att Brynäs har ett lag som aldrig kommer att orka spela på samma sätt i ett slutspel, utan åka omgående ungefär som Bulans Luleå gjorde ofta under honom och Rönnqvist. Då är det bättre att vara tyst än att skriva ett inlägg som bara kommer att bli tjafs kring."

Det där tror jag inte mkt på.
Är rätt säker på att om du bara motiverar din åsikt i det fallet så kommer du också att få sakliga svar med motivering från de skribenter som är intresserade av en saklig debatt.
Sen kommer du säkerligen också att få svar från de som INTE är intresserade av en sån utan som bara uppfattar allt som provokationer.
Men dom är det ju isf bara att ignorera, den typen av skribenter finns ju i alla gästböcker (om det nu är nån tröst....) och då ska man nog heller inte förvänta sig några sakliga och vettiga svar.

"men Yoda, Boork och Arnio är exempel på profiler som bara söker uppmärksamhet."

Eller så är det profiler vars hockeyintresse även inbegriper andra lags göranden och låtanden och som inte är speciellt intresserade av att bara idka navelskådande kring sitt eget lag.
Och som samtidigt både kan ge och ta lite gliringar och gnabbande supportrar emellan, utan att gå till personangrepp eller andra tråkigheter.
Kommentera

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
J F K: Det är bra och viktigt att man har ett ansvar för vad man skriver.

Om man ska lägga huvudansvaret på den som skriver först kommer forumet aldrig överleva.

Jag tror att lösningen framförallt är att inte reagera när någon försöker provocera.
Kommentera

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
J F K: Växjös förstakedja måste vara seriens bästa kedja. De har inte gjort flest poäng, men de gör riktigt många samtidigt som de har en förkrossande plus-minus. De är nästan aldrig inne på mål bakåt. Gången har väl tre poäng ikväll och har varit inne på fyra baklängesmål på hela hösten!
Kommentera