1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711996

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Det sägs från flera håll att nivån på inläggen som skrivs här skrämmer bort många.

Jag skulle vilja att man använder respekt när man samtalar med varandra. Är det så att man ogillar en skribent eller ett inlägg behöver man inte uttrycka det. Man behöver inte säga att den är naiv, idiot, puckad, trångsynt etc.

Och skulle man kalla någon annan människa något nedsättande, kanske i affekt, går det alldeles utmärkt att säga förlåt eller be om ursäkt.

Alla kan ta ett förlåt. Likaså är det med människor som ber om ursäkt. De blir mer respekterade.

Följer man bara dessa enkla och allmänmänskliga principer skapar det ett samtalsklimat som gör att fler kan trivas.

Simple as that...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
hellge: Jag skulle vilja komplettera. Har man någonting att säga som bara provocerar utan att tillföra något på ett annat forum borde man inte vara där. Det finns Timråiter som förstår det, men Yoda, Boork och Arnio är exempel på profiler som bara söker uppmärksamhet. Skulle jag tycka att Brynäs har ett lag som aldrig kommer att orka spela på samma sätt i ett slutspel, utan åka omgående ungefär som Bulans Luleå gjorde ofta under honom och Rönnqvist. Då är det bättre att vara tyst än att skriva ett inlägg som bara kommer att bli tjafs kring.

Ser för övrigt Malmö - Växjö. Publiken var helt sanslöst irriterad för att domarna inte förklarade offside i målgården. Killen var en bit utanför, men då klubban fastnade i målvaktens tröja kändes det solklart.
Tveksamt matchstraff på Murphy och jag undrar om det berodde på att publiken eldat upp domarna. Murphy satte inte ut knät, utan försökte bara tackla. Lite hårt med matchstraff då, men visst träffar han knät då malmöspelaren kastar sig åt sidan.
Kommentera

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
hellge: Mycket bra skrivet. Förstår inte vad som är så svårt.
Kommentera