1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481084 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1712857

Sv: Behöver Modo en ny målvakt?
Sven Tuta: Med ett aggressivt försvarsspel så blir det svårare att sätta upp pucken högt. Anfallaren får mindre tid på sig och blir mer stressad. Så det går att maskera den svagheten.

Egentligen tycker jag att en målvakt som är tät längs isen passar det försvarsspel vi spelar bättre än Reideborn. Sett till vilken målvaktstyp vi haft de senaste åren med starkbaum, anton, linus så har jag alltid känt att Reideborn är lite av en udda fågel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Behöver Modo en ny målvakt?
Ogie Ogilthorpe: Adam har en hög högsta nivå, tyvärr så ser vi den för lite. Bjurö har varit bra nu i de två matcher han spelat. Minns att han var jäkla bra mot Malmö med. Däremot så har de båda svårt att få till det flera matcher i rad (tyvärr). Undantaget var igår när Bjurö gjorde sin andra match i rad med flaggan mkt högt i topp. Kanske det blir lättare nu när vi har ett bättre försvarsspel för de båda. Mkt bra att Bjurö har tagit upp kampen med Adam om f.:a spaden. Jag var kritisk mot de båda för några matcher sedan, men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. För stunden känns det som att målvaktsproblemet har minskat.

Men har de båda potentialen att vara den matchvinnande målvakten i ett eventuellt slutspel?
Kommentera