1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482610 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1715877

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Att det inte alls sker någon "utbildning" av spelarna i J20 har jag svårt att tänka mig. Däremot så kanske kraven på efterlevnad inte är de högsta, dvs lite upp till spelaren själv. 17-20 åringar som kommer upp i Saik kommer upp i en fungerande maskin, kommer man upp i modo kommer man upp i en hackig maskin.

Att vi sitter där vi sitter beror nog inte endast på "dålig utbildning" av juniorer. När det gäller Grundström kan jag hålla med om att det sker en del defensiva misstag från hans sida, olofsson har jag inte riktigt kunna bedöma. Possler däremot tycker jag är helt ok.

Hur ser träningsupplägget för Juniorer i dagsläget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Fast om man inte efterlever kraven så blir det ingen riktig utbildning. Hur ska man få systemet att sitta om man inte spelar efter det? Därför är det oerhört skillnad mellan saik och modos juniorer direkt de plockas upp.

Även om Possler bedöms som ok defensivt (vilket jag verkligen inte håller med om) så är han andraårssenior och borde verkligen kunna försvarsspel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Börjar ryktas på twitter att Ville Leino ska till Modo släppt av Dynamo Riga idag. Känns konstigt kan jag tycka om det nu ligger nån sanning i det. Det är ju målvakt/försvaret som bör förstärkas om vi ska göra ändringar.

www.eliteprospects.com/player.php?player=7418
Kommentera