1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1719010

Sv: MoDo - Skellefteå, LÖRDAG 9 JANUARI 16:00
J F K: Det blir tydligare och tydligare att vi saknar spets i laget. Spelet är ljusår bättre med nya coacher som för övrigt känns helt perfekta för klubben i nuläget. Vi vinner mot Frölunda för att vi får enkla mål, de kommer gratis. Figren ramlar två gånger så Öberg för ett friläge i boxplay. Possler får ett friläge för att två Frölundaspelare krockar, han lyckas bränna läget men får returen på bladet och kan stöta in pucken i tom kasse. Welch chippar en puck i ryggen på en motståndare som resulterar i självmål. Skröders mål är det enda som inte tillkommer av direkt "flyt", målen blir väldigt psykologiska och kommer lägligt hela tiden.

Ikväll ser det inte ut så, Skröder ser inte så spetsig och vass ut som i läget mot Frölunda och pucken fladdrar nu över bladet i fria lägen. Vi får inga "gratismål" då SAIKs spelare inte krockar och ramlar vid perfekta tillfällen för Modo, osv osv.
Sättet man genomför matchen på ser jag som ett snäpp bättre än senast mot Frölunda, det är fortsatt bättre som lag men lika jävla trubbigt "individuellt".

Att Lapierre är vår förstacenter och Emil Pettersson måste leda lagets offensiv är fortsatt det största problemet med lagbygget enligt mig, att backsidan är förjävla svag back för back är för mig sekundärt med tanke på hur matcherna ser ut nu, senaste 5-6 matcherna är en helt annan nivå än tidigare.

Johansson och Olausson är som sagt enligt mig antagligen helt perfekta i nuläget, Svartvadet är väl det största problemet just nu, sämsta sportchefen i modern tid är han va? Kan inte se varför han bör vara kvar efter säsongen, antar dock att styrelsen inte har någon långsiktig och smart "plan" som de jobbar efter som framgångsrika föreningar har, inget tyder iaf på det och har väl aldrig gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå, LÖRDAG 9 JANUARI 16:00
McFire: "Svartvadet är väl det största problemet just nu, sämsta sportchefen i modern tid är han va?" Någonsin är min gissning! I varje fall resultatmässigt och det är väl det som räknas eller?
Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå, LÖRDAG 9 JANUARI 16:00
McFire:
Mkt bra skrivet.

Rögle tar som väntat 3p och läget är oförändrat. Modo kommer ingen vart när man bara kan vinna en match åt gången. Att dom spelar bättre räcker inte för att undvika kval
Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå, LÖRDAG 9 JANUARI 16:00
McFire: Klart är att Svarten inte lycktas särskilt bra. Vi tappar tidigt Whitney, Haaataja, Byron, och Wilson. Tänkta toppnamn.
Svarten har inte lyckats ersätta en enda av dessa???

Skulle egentligen också kunna lägga till Smolenak, men inte han heller blev ersatt

Dags att VAKNA nu Herr Svarten!!!!
Kommentera