1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481450 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1723022

Sv: Rögle - MoDo, TORSDAG 28 JANUARI 19:00
Harry Luras: Jag tror som sagt att många vill spendera så mycket tid som möjligt med fru och barn. Därför gillar de inte att åka dagen innan. Jag tror att prestationen kan bli något bättre av att åka dagen innan, men som sagt är det sannolikt så att det är rätt jäkla tråkigt att spendera den i en liten stad som Ängelholm eller Karlskrona. Såååå roligt är det inte på den 20 bortamatchen för säsongen som man ska spendera på hotell...

Jag tror att det också är av kostnadsskäl. Den här säsongen är det dyrare än någonsin med hemska lag som Rögle, Malmö och Karlskrona. Det hade varit mycket billigare med Västerås, Leksand och Timrå:) Därför slipper man nog gärna den extra hotellnatten för hela truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MoDo, TORSDAG 28 JANUARI 19:00
J F K: Så är det nog, men jag känner att är man så pass nära NHL där man har extrema bortaturnéer någon/några ggr per säsong utan familj så borde man kunna ta det även i SHL. Lite krav måste man kunna ställa. Sedan behöver man ju inte göra det för varje bortamatch, att man åker dagen innan. I bästa fall känner spelarna att det är värt det om det resulterar i fler vinster, och att man tillhör ett vinnande lag istället för ett bottenträsk-troll.

Angående kostnadsbiten så är ju det förmodligen med största sannolikhet en bidragande faktor, men några extra bortapoäng och man når slutspel ger ju extrapengar istället för Ingegerds-land.
Kommentera