1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1728477

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Mkt positivt från matchen. Starkt av Adam att studsa tillbaka, VO grym.
Filtsulan gör mål och Tomas fan va bra har blivit
Håller med, förläng.
Nu alla belackare, hoppas jag att ni ser att det här laget aldrig i he.... att det tar stryk av ett allsvenskt lag i en sjumatchserie, never
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: Jag tror fortfarande vi kan få stora problem i ett kval. Men innerst inne så känner man att över 7 matcher ska vi greja det. Men säker är jag inte på långa vägar.

Man måste alltid spela om det först.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: blir så uppenbart nu hur fantastiskt dåligt tränade jänkarna(även många andra i laget) var i början av säsongen.
Skillnaden på Thomas, Heshka och t.o.m Kiwi är monumental.

AJ är den överlägset bästa värvning Modo gjort på många år, och kan mycket väl vara en vändning på dessa jävla år av mörker..
Ge tränarparet en riktig försäsong och möjlighet att bygga laget som de vill, så tror jag Modo sakta går mot ljusare tider.
Gillar framförallt AJ's tjurighet och vinnarskalle, vilket är EXAKT vad denna förening behöver. Ska bli intressant att se om man gör något åt försäsongsträningen nu när t.o.m etablerade svenska spelare behöver 3/4 av säsongen för att komma in i samma tempo som övriga lag i serien.

-Gillar förresten Filppula, skönt att ha honom på kontrakt även över nästa säsong.
-Skröder hänger verkligen inte med längre, och har inte gjort på hela säsongen. Det måste alla se vid det här laget.
-Reideborn gör en bra match, men jag håller ändå Bjurö som etta. Reideborn känns framför allt mer osäker mentalt, även fast han tekniskt känns som en bättre målvakt.
Kommentera